Winkelwagen (0)

Webshop

De prijzen op deze website zijn exclusief BTW!

Scenario kaarten EHBO
Categorie:
Hulpmiddelen instructeur, Overige
Prijs:
€50,00
Beschrijving

De scenariokaarten zijn speciaal ontworpen om individuen bewust te maken van diverse mogelijke ongevallen en om het belang te benadrukken van het kennen van eerste hulp bij deze noodsituaties. Op de kaarten zijn diverse locaties te zien waar ongevallen zich kunnen voordoen, waaronder het strand, het schoolplein, het bos, een werkkamer en een winterse omgeving. Elke locatie biedt een scala aan potentiële ongevallen, wat resulteert in een uitgebreide verzameling van verwondingen op de kaarten.

 

De kaarten bevatten een verscheidenheid aan verwondingen, variërend van veelvoorkomende letsels zoals tekenbeten, bloedneuzen, brandwonden, vergiftigingen en snijwonden tot andere, zoals breuken, blauwe plekken en verstuikingen. Elk van deze kaarten bevat verschillende ongevalsscenario's met bijbehorende verwondingen, die zorgvuldig zijn geïllustreerd om realistisch te ogen.

 

Deze kaarten zijn educatieve hulpmiddelen bedoeld voor gebruik door EHBO-instructeurs en andere hulpverleners om mensen te onderwijzen in het adequaat reageren op verschillende verwondingen. Bijvoorbeeld, een groep kan een willekeurige kaart kiezen, de verwondingen identificeren en vervolgens de juiste EHBO-procedures opzoeken en noteren. Dit is een waardevolle oefening om snel en doeltreffend eerste hulp te verlenen in noodsituaties.

 

De unieke waarde van deze kaarten wordt versterkt doordat ze specifiek op maat zijn gemaakt en niet online beschikbaar zijn. Hierdoor kunnen ze niet eenvoudig worden gekopieerd of gedownload, wat hun waarde verhoogt. Het doel van deze kaarten is om mensen bewust te maken van de verscheidenheid aan mogelijke ongevallen en om hen voor te bereiden op het verlenen van eerste hulp in noodgevallen.

 

Al met al vormen de scenariokaarten een waardevol hulpmiddel voor iedereen die meer wil leren over eerste hulpverlening. Door verschillende scenario's te presenteren en de bijbehorende verwondingen en EHBO-stappen te benadrukken, kunnen mensen zich beter voorbereiden op noodsituaties en snel en doeltreffend reageren wanneer dat nodig is.

 

De volgende kaarten (op A3 formaat) kunt u verwachten:

  • 1x kaart "bos"
  • 1x kaart "strand"
  • 1x kaart "winter"
  • 1x kaart "schoolplein"
  • 1x kaart "werkkamer"

 

Levertijd is ongeveer 5 werkdagen.